Sollefteå Fiskevårdsområde Blog

Havsöringsdraget 2018

Nu är det dags att vässa wobblerkrokarna, styla tubflugorna och vaxa trollingbåten för det blir havsöringstävling i Ångermanälven. Den 11 maj bjuder Sollefteå Fvo tillsammans med Sollefteå båtklubb in till Havsöringsdraget 2018 Se anmälningsblankett och...

Årsmöte/Fiskestämma 2018

Årsmöte/Fiskestämma tisdagen den 27/3 kl. 1830 på Hullsta Gård. Styrelsen inleder med styrelsemöte 1730. Efter Fiskestämman bjuds det på mat. Välkommen!

Nipstadsfisket 2018

Fiskekorten för Nipstadsfisket 2018 fördelade och fakturor utskickade. Alla fakturor är skickade via epost så kontrollera era inkorgar. 30 dagar för att betala fakturan. Övrig info finns på bokningssidan.

Grattis Långsele

Nu kan ni köpa fiskekort till Sollefteå Fiskevårdsområde igen i Långsele. Ni köper dem på ICA Långsele.

Fiskeförbud i samband med vinterutsättning

Från och med onsdag 171018 fram tills dess att isen bär är det fiskeförbud i följande sjöar på grund av vinterutsättning av röding. Gäller Stora och Lilla Abborrsjön, Stor Aspsjön samt Västra Spannsjön. Styrelsen...

Grov öring utsatt!

Spinnfiskare föreslås att byta lina på rullen och flugfiskare knyter på en starkare tafs. 2-kilos öringar utsatta. 100 kg i Lilla och 200 kg i Stora Abborrsjön. Tight lines!